Nystart av Disco Löwenhamn

Idag är första dagen i nystarten av Disco Löwenhamn. I våras så gjorde jag ett jobb åt PR-byrån JMW Kommunikation som slutade med att jag började jobba heltid där.

Men från och med idag, 2 december, är jag tillbaka som frilansande konsult.

Så nu har jag utrymme att ta nya uppdrag igen.

Allt från att koda enklare WordPress-sajter till att skriva strategi- och policydokument för sociala medier och webbnärvaro. Förstudier, effektkartläggningar och kravspecifikationer för större och mindre webbplatser. Kommunikationsstöd. Artiklar, intervjuer och reportage. Kvalitetssäkring av de digitala delarna av små och stora projekt. Föreläsningar och utbildningar.

Om Disco Löwenhamn

Disco Löwenhamn är namnet på mitt företag. Jag erbjuder konsulthjälp inom områden som webbkommunikation, webbstrategi, sociala medier, WordPress och liknande.

Jag föreläser och utbildar gärna inom dessa ämnen och jobbar mycket med att anordna workshops som ger ett helhetsgrepp kring ett företags webbnärvaro.

Jag har stor kunskap om de digitala verktygen men vill alltid börja med att se över hur man kommunicerar och med vem.

Jag jobbar gärna med evenemangskommunikation, genom att före, under och efter ett evenemang bygga webbplats och följa upp livesändningar och videointervjuer med Twitter-flöden och blogginlägg. Ett bra sätt att skapa intresse innan, kommunicera med de som inte kan vara på plats och skapa en plats för dokumentation.

Läs mer om vad jag kan på min LinkedIn-sida. För att följa mig i det dagliga flödet, kolla in min blogg på lowenhamn.se och följ mig gärna på Twitter.

Henrik Löwenhamn
070-756 10 86
henrik@lowenhamn.se